DEPARTAMENTUL FORMARE CONTINUĂ
CATEDRA EDUCAŢIE SOCIALĂ, ARTISTICĂ ŞI TEHNOLOGICĂ
 
Spectacol muzical
 
"Viaţa-i un cîntec pe pămînt 
Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"
 
    Joi, 30 ianuarie 2014, în sala de festivităţi a ISE, profesorii de educaţie muzicală, aflaţi la cursurile de formare profesională continuă, au prezentat spectacolul muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt, ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt”, acesta reprezentînd şi proba practică de evaluare finală. Spectacolul muzical a fost prezentat ca urmare a trei săptămîni de studii, perioadă în care profesorii şi-au dezvoltat competenţele de specialitate şi metodologice. Spectatorii – colaboratori ai IŞE şi profesori de alte discipline şcolare aflaţi  la cursuri de formare – au audiat lucrări vocale şi instrumentale din muzica clasică, populară şi de estradă, interpretate cu multă măiestrie artistică de colegii lor de breaslă.
   La finele spectacolului profesorii de educaţie muzicală au exprimat mulţumiri administraţiei IŞE,  cadrelor didactice care au realizat ore în cadrul modulelor, managerului grupei şi bibliotecarelor. Mulţumiri speciale au fost adresate specialistelor în domeniul educaţiei muzicale din cadrul catedrei: dnei dr. conf. Mariana Vacarciuc şi dnei lector superior Rodica Druţă.
   Spectacolul a confirmat încă o dată că muzica este solul în care spiritul trăieşte, gîndeşte şi crează, iar sufletul devine mai bun, mai îngăduitor, mai nobil.
 
      

Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"Spectacol muzical cu genericul: "Viaţa-i un cîntec pe pămînt Ţine-mă, Doamne, să-l mai cînt"